Mitől lett zavaros a húsleves?
Figyelt kérdés
Tegnap főztem. Nem forrt túl, nagyon lassan pötyögve főtt. Vagy a 200. húslevesem már, tudom hogy mitől lesz finom és tiszta.
Amikor leszűrtem, szép sárga volt, szinte aranylott. Mára pedig opálos lett az egész. Semmit sem csináltam másképpen, mint szoktam. Ízre ugyanolyan finom, tényleg nem vettem volna semmit észre, ha csukott szemmel ettem volna, de nagyon nem néz ki jól…
júl. 10. 13:37
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Akkor lehet már romlási fázisban van.Ilyen melegben gyorsan romlik az étel.
3/3 A kérdező kommentje:
Dehogy romlik. Amint elkészült, mosdóban hűtöttem, majd ment a hűtőbe. Illetve 22-23 fok van a házban, megy a klíma egész nap. Meg akkor az elmúlt 5 évben az 5 nyár alatt miért pont most “romlott meg”? Nem, nincs baja, ahogyan fentebb említettem.
júl. 11. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!