Mit lehet még csinálni a tökből, cukkiniből?
Kaptunk a szomszédtól cukkinit, illetve tököt is. A tökfőzeléket nem szeretjük a párommal így az kizárva, a sima tökből nem tudom mit csinálhatnánk még. Ötletek?
Illetve a cukkinit nagyon szeretjük, volt az utóbbi időben rakott, rántva, töltve, illetve tócsni is belőle. Van még bármi amit készhetnénk belőle?
Lehetőleg olyan ételeket írjato kérlek, amit munkába is tudunk hozni :) (mikró van az nem akadály)
Cukkinit le lehet szelni zöldség spirálozóval, így a tésztát ki tudja váltani. Pl Bolognai szósszal.
De egyébként én többfajta tészta ételbe el tudnám képzelni a cukkinit apó kockákra vágva. Pl Tonhalas-tejszínes, csirkés, zöld pesztós stb. Szóval így lehetőségek a cukkinire szerintem sok van.
Csinálhatsz belőle más hússal is rakottat. Sertéssel, csirkemellel is.
Sőt, lehet csinálni ilyen ragu szerű szójás kínai büfés cukkinis csirkét is és köretnek hozzá rizst enni.
A tököt meg szerintem szimplán majd kirántva, ha nagyon nem vagytok főzelék szeretők.
Tökfőzelék, cukkini főzelék.
Cukkini krémleves, cukkini tócsni. Darált hússal töltött cukkini. Rántott cukkini, rántott tök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!