Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet csinálni egy csomó...

Noncsi2020 kérdése:

Mit lehet csinálni egy csomó cukkiniből és főzeléktökből?

Figyelt kérdés
Főzelék,sütve,lapcsánka és bolognai húshozmár volt.

#cukkini #Főzeléktök
2022. aug. 26. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem kötelező azonnal felhasználni. Eláll egy darabig, vagy akár le is fagyaszthatod.
2022. aug. 26. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Lehet vele lecsót szaporítani, megsütöd, és ráütsz tojást rántottának, elfelezed hosszában, és meg lehet tölteni darálthúsos, rízses keverékkel. Aprítva, reszelve is jól fagyasztható.
2022. aug. 26. 18:06
 3/7 anonim válasza:
81%
Mindkettő nagyon jó - szerintem - rántva is. Nálunk, ha rántott csibe van, akkor is rántok cukkinit, gombát, ha van karfiolt is, és mindenki azt választ amit szeret. Az előttem szóló már írta, én csak tökből, vagy csak cukkiniből is készítek lecsót. A cukkinit éppúgy el lehet készíteni főzeléknek is, mint a tököt. Ha van rá lehetőség és hely a hűtőben én le is fagyasztom lereszelve és később használom fel. Nem kell kiolvasztani csak magától olvadjon ki a felhasználás előtt. Olyan mint a friss!
2022. aug. 26. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha fagyasztóba rakom reszelve ki kell nyomni a levét és úgy el rakni? Miután ki lett véve a fagyóból nem ereszt levet?
2022. aug. 26. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem sózod le, akkor nem ereszt levet, fagyasztás után viszont igen.
2022. aug. 26. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékozd el!
2022. aug. 26. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Cukkiniből rakottas, töltve csónakak végtelen variáció, karikázva saslikra is jó, millió varáció van a főzeléken és a tócsnin túl.
2022. aug. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!