Beraktam a szarvascombot és diót a pácba: só, bors, cukor. Följött a tetejére egy csomó vér. Mit csináljak? Leszedjem merőkanállal? Vagy mi? És az ázott, véres sóval mit csináljak? Kicseréljem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 16:19
2/6 A kérdező kommentje:
Igen.
2021. okt. 7. 16:47
3/6 anonim válasza:
Bár én csak egy laikus vagyok, de szerintem szedd le a naggyát. A só ha nem csobog a vérbe szeintem maradhat.
4/6 anonim válasza:
Egyébként milyen pác?
Vadakat nedves pácban szokták érlelni.
Víz,vöröshagyma, babér,egész bors,némi vörösbor,koriander,rozmaring,felforralva lehűtve3-4 nap pác.
A só,cukor(nem is értem minek)csak kiszívja a nedvességet a húsból,papír száraz lesz.
5/6 A kérdező kommentje:
Füstölni fogom :)
2021. okt. 7. 19:35
6/6 anonim válasza:
4-es: szerintem a kérdezö valamiféle sonkát akarna gyártani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!