Elég volt ennél a receptnél 8-10 perc, hogy jó legyen a hús? Nem maradt kemény?
2010. okt. 31. 08:42
1/2 anonim válasza:
Mivel a gyroshoz vékonyra kell vágni a húst, egész biztos, hogy elég.
De ez a 8-10 perc nincs kőbe vésve! Úgy kellett volna igazából írniuk, hogy "A befűszerezett húst pirítsuk meg forró serpenyőben. Mérettől függően kb. 8-10 perc alatt készül el."
2/2 anonim válasza:
Már biztos , hogy elkészült, de ha biztosra akarsz menni, , akkor legközelebb sertés szűz pecsenyéből készitsd, akkor elég lesz 3-4 perc- és valami csoda. Tarjából én még nem is hallottam. A szűz drágább, de megéri. Sokszor akciózik valahol, én tegnap 1500 ft-ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!