Hogyan bográcsozzak, vagy mit használjak, hogy ne zavarja a szomszédot a füst? Sajnos kicsi a kertünk, és közel van a szomszéd házához
Amikor ilyen kis kertünk volt, ritkán gyujtottunk tüzet, pont a szomszéd miatt. De aztán egyszer előtte szóltam neki, hogy bográcsozni szeretnénk délután 3 kor, elnézést kérek a füst miatt. Azt mondta hogy nem zavarja, de jó hogy szóltam, mert akkor azért becsukja az ablakot.
A végén adtam neki egy tányér levest is. Utána mindig szóltam neki előre, ő pedig sose morgott érte.
Mondjuk szerintem rettenetesen zavaró mikor ilyenek miatt nem lehet kiszellőztetni a 30 fokot bentről este.
Nem tudod akkor főzni, amikor még csukva vannak az ablakai?
Nyáron a legtöbb ember este szellőztet, nem a 40 fokban. 🤷♀️ ha a szomszéd pont nem, akkor értelemszerűen úgy időzítsen op. Nem hittem hogy ez ilyen bonyolult.
“ a fával való tűzrakást, illatokat, tüzelést is magába foglalja”
Számodra. Más meg nem akarja az otthonában ezeket szagolni.
Nem tudom hol élsz vagy ezek szerint lehet klímád, de MINDENKI akit ismerek nyáron este kinyitja és reggelig kinyitva marad, hogy hűljön a lakás.
De mint írtam, a probléma szempontjából édes mindegy hogy MIKOR szellőztet a szomszéd, ne akkor bográcsozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!