A thai éttermekben lehet kapni almát "bundában", mézzel leöntve. Megírnátok ennek a receptjét?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 17:35
1/5 anonim válasza:
Én palacsintatésztába szoktam bundázni, nagyon finom úgy :)
De van egy francia recept is, félbevágod, kis vaj, cukor, és úgy rá a palacsintatészta, kisütöd. Nyamm :)
2/5 A kérdező kommentje:
És melyik fajta palacsintatésztába csinálod, meg milyen almával?
2010. okt. 29. 18:04
3/5 anonim válasza:
Bármilyen almával lehet, a magházát szedd ki.
Kicsit sűrűbbre csináld, tej, tojás és egy fél ek. cukor (mert ugye édességhez lesz :))
Nádcukorral még finomabb, de olyat is csinálhatsz, hogy diósan sütöd és a végén még mézet csorgatsz rá (kicsit melegített mézet, az folyékonyabb).
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. okt. 29. 19:15
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!