Miért marad szürke csík rizsfőzés után?
Figyelt kérdés
Szokásos módon készítettem el a zacskós barna rizst, csapvízzel és sóval. Főzés után a fazékban a víznek a szintjén rövid szürke csík maradt a belsejében.
Mi okozhatta?
2024. máj. 13. 13:29
1/2 anonim válasza:
Brit tudósok már dolgoznak a problémán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!