Mi legyen a menü?
Nyáron nem nagyon föznék elöre ételeket, kivéve, ha igen komoly méretü és teljesítményü hütö áll rendelkezésre, mert nem vicces, ha utána a vendégek ételmérgezéssel kórházban kötnek ki.
Házilag nem igazán lehet biztonságosan megoldani nagyobb mennyiségü étel hütését, emellett napokig hütöben tárolt ételeket adni elég furcsa dolog - több napos ételeket nem sokan szeretnek enni
#1 a hűtés nem gond,ha kell egy hűtős furgon is akad, meg előre a pöresz és húsleves lefőzése van csak betervezve, az is előtte való nap.
Olyanok érdekelnének mint pl hogy a rántottakat előpanírozom és csak sütni kell, szóval nagy fokban előkészíthető előző nap.
És mik a konyhai lehetőségek? Csak mert nálunk ha összejön a család az 10 fő, ennyire szoktam főzni, és érzésre kb 15 lenne a max amennyi hely van a konyhában (fazék, tűzhely mérete). Afölött ha a helyszín engedi inkább bográcsoznék.
Mindenképp úgy kell tervezni a menüt, hogy minden ki legyen használva, tűzhely + sütő is. Hiába van kész előre a leves, ekkora mennyiségnek azért idő kell hogy felforrald tálaláshoz, tehát addig nem tudod másra használni azt a lapot. Ha tudtok szerezni pluszban eszközöket (indukciós lap, olajsütő pl) az segíthet, persze ha elbírja az elektromos hálózat és van hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!