Mi legyen karácsonykor a menü?
Nem halászlé, de hal egy isteni harcsapaprikás, juhtúrós kapros galuskával.
Házi csirkemájpástétommal töltött nagy karajtekercs, baconba burkolva, hercegnő burgonyával, friss vegyes salátával.
Sertés szűzpecsenye fügével töltve, vajas krumplipürével, vagy vajas petrezselymes krumplival.
Sült kacsa vagy libacomb hagymás törtkumplival, almás-pezsgős lilakáposztával, ugyanez lehet bőrös malachúsból is.
Nekem, ami most különleges lesz, erdei gombás őzragu (májával együtt) krumplipuffanccsal.
De bármilyen sültet készítesz, aszalt vagy befőtt gyümölcsökkel változatossá, ünnepivé teheted.
Zöldfűszeres pulykatekercs citromos öntettel, almás zöldsalátával
LIme-os mentás csirkesült joghurtos tahinivel és párolt cukorborsóval (egészben, nem fejtve)
Köményes báránysült zöldkörettel
Sült szardínia paradicsommal és édesköménnyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!