Mi legyen a karácsonyi menü? Nálatok mi lesz az idén?
Én még csak a levest tudom. Sütőtökkrémleves lesz.:)
Lehet kicsit furcsa a kérdés ilyenkor de nagyon várom az idén és nagyon karácsonyi hangulatom van ma.
Hűha :D 30 fokban nekem ma minden volt csak karácsonyi hangulatom nem.
A sütőtökkrém leves nagyon finom, szerintem jó ötlet. Én tavaly pulykát sütöttem gesztenyével töltve, hozzá fokhagymás burgonyapüré és kelbimbó volt.
Ezt majd aznap eldöntöm. Mindig azt eszem, amihez kedvem van, van hozzávaló, meg ilyenek :)
Tojás biztos lesz közte, az még tradicionális is nálunk (bár ez nem igazán érdekel), gyerekkoromban évi kétszer volt franciasaláta kaszinótojással, karácsonykor és húsvétkor :) Szerintem tökéletes étel, igaz, szerintem a rántotta is az.
Hús garantáltan nem lesz, mézessüti garantáltan igen (igaz, hogy a család felének étrendjébe nem passzol, de mindenki szívesen megeszi), de mást ugye esélyem sincs tudni még ilyenkor.
A leves nekem is megvan, mert minden évben hagyományosan Tokaji borleves van. Lesz valamilyen halétel , de ezen ráérek még gondolkodni.
Minden évben van Kocsonya, Töltött tojás, Tartármártás, Ecetes krumplisaláta, Gombás pástétom, Lyoni uborka saláta.
Hát jó... nem tudom.
Majd alakul, lehet hazautazunk az ünnepekre - semmi kedvem 15 órát a vonat-buszon döcögni :/
Szalonnasütés.
Ja, nem az most pünkösdkor lesz.
Nemtom... mit zavarogsz itt ezzel?😂
Szerintem ugyanaz mint tavaly.
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet kapni, ilyen lépegetős műanyag malacot ? A 80-as években volt utoljára olyanom, rózsaszín, szilveszteri malac. Ráraktad egy lejtőre és lelépegetett a 4 lábán.
A normális válaszokat köszönöm :)
A kérdés azért is fogalmazodott meg bennem mert egy olyan cégnél dolgozom ahol karácsonyi díszeket és egyéb dísztárgyakat készítünk. És ma volt egy gyűlés az őszi/téli tervekre és rohamot illetően, amikor a megrendelések megugranak. Itt azért már jóval előbb készülődés van az ünnepekre mint azt sokan hiszik. A másik oka, hogy idén jó karácsonyt szeretnék. Sajnos tavaly meghalt az apukám novemberben, ez sajnos rányomta a bélyegét az ünnepekre. Még karácsony fát sem állítottunk, stb...
#8 Tudom melyikre gondolsz, de sajnos nem tudom. Mi inkább díszeket gyártunk le.
Mégegyszer köszönöm a normális válaszoka. Elnézést, ha valakit felzaklatott a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!