Sütés nélküli süti ezekből a hozzávalókból?
Figyelt kérdés
rengeteget sütök, de most nem lesz időm, valami babapiskótás receptet szeretnék, ha tudnátok írni nekem!
van itthon, vanília, csoki, étcsoki, mogyorókrém puding, Hullala tejszín, gyümölcs (körte), sima étcsokim, persze babapiskóta, tej, kávé, rum.
köszönöm!
2010. okt. 28. 14:26
1/5 anonim válasza:
én valami ilyesmit csinálnék:piskótákat rumos tejeskávéba
belemártani, egy sort lerakni.pudingba keverni párolt körtekockákat és csokidarabokat. ezt rá a piskótára,majd újra piskóta, krém és így tovább.
tetejére hulalahab, amire csokit reszelnék.
nevenincs piskóta :)
üdv.
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Szia. Én simán csak rétegezni szoktam vaníliás,és csoki pudinggal. Olyasmi mint egy somlói. A babapiskótát ici picit tejben megáztatod, mint a tiramisuhoz. 1 rétegben lerakod, rá csoki pudink, köv réteg piskóta arra vaníliás puding. Ha van mazsola, vagy dió azzal megszórom, pici rummal megöntözöm, és a tetejére csokiszószt rakok. Egy pár órát áll, és tejszínhabbal tálalom.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!!!
azt se tudom melyik legyen!!!
:D
2010. okt. 28. 14:52
5/5 A kérdező kommentje:
Andi konyháját imádom!!! :)
köszi mégegyszer
2010. okt. 28. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!