Fozoversenyre ti mit főznetek?
Aminek alapját meg lehet csinálni bográcsban. De ne az alap pöri,paprikas krumpli.
Nem feltételnul kell magyar konyha. :)
Tejszínes hallevest. Imádom. Kb mint egy csirkeraguleves dak halkockákkal. Eleinte lepiritod es a vegen beleontod.
Tárkonyos csirkeraguleves is iszonyat finom tud lenni
Arató gulyás pl Normál gulyásleves csak savanyú kaposztával.
Dunabogdányi csirkecomb.Kifilézett csirkecomb a kolbaszhús megy.Összetüzöd,elősütöd a bográcsba és kiszedve mehet pörkölt alap plusz parázs burgonyát szoktam belefőzni persze tisztítva.
"Nem feltételnul kell magyar konyha"
Valóan nem kell feltétlenül magyaros ételben gondolkozni, de azért behatárolja a lehetőségeket, hogy a bográcsozást az őseink hozták magukkal, és Nyugat-Európában szinte semmi hagyománya nincs, tőlünk keletre, délre (pl Közel-Keleten főznek üstben, szabad tűzön.
Amerikában még a chillis babot is serpenyőben főzték, amit mi bográcsban fűzünk, mert a bográcsozás a kultúránk része, sok mindent meg lehet fűzni benne.
Mindenesetre főzőversenyre olyan étellel érdemes menni, amit nem ott készítesz el először, és van hozzá alapanyagod is.
Ötletadónak jó lehet ez is:
Természetesen a túl egyszerűeket ki is lehet zárni a listából, de azért egy versenyen nem árt, ha rutin is van az étel elkészítésében, nem a versenyen állsz neki először pl ennek:
#7
Annak ellenére hogy a stílusod bántó, hangvételed botrány és le is pontoztál:
(Megjegyzem elso google talalat a street kitchen tejszines harcsaleves szavakra)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!