Tartármártás majonéz nélkül? - diétázóknak
Figyelt kérdés
Tartármártás alapú salátát készítek, viszont vannak a társaságban, akik diétáznak, fogyókúráznak. Úgy gondoltam, hogy nekik joghurtot ízesítek be úgy, mintha tartár lenne (só, bors, cukor, mustár, citromlé).
Szerintetek jó lesz így, vagy van valami bevált receptetek?
ápr. 12. 11:20
21/27 anonim válasza:
nem akarok beleszólni a vitátokba #20 de én úgy tudom amit több ember is állított tapasztalatból hogy a kevés szénhidrát igenis befolyásolja pl. a teljesítőképességet, mikor valamilyen fizikai munkát kell végezned, erőnlét szükséges stb. és nem egy irodában ülsz egész nap
22/27 anonim válasza:
Éppen azt írtam (20-as), hogy a CH mértékkel nem ártalmas! A 19-es az, aki kiakadt az egy kanálnyi cukron, miközben a jóval több olaj szerinte nem okoz kalóriatöbbletet.
23/27 anonim válasza:
A tartár majonéz nélkül nem tartár. Ügyes vagy, csináltál egy cukros édes-savanyú joghurtot. De akkor mondd azt
24/27 anonim válasza:
23-as: ha úgy néz ki, mint a tartás, olyan az illata, mint a tartárnak, olyan ízü, mint a tartár, akkor lényegtelen, TE minek nevezed.
Másrészt csak kötözködni akarsz, minden ok nélkül, a kérdezö úgy nevezi, amit készített, ahogy akarja, neked semmi közöd hozzá, és semmi beleszólásod, föleg, mert nincs igazad.
25/27 anonim válasza:
24, az is lényegtelen, te minek tartod, ez nem az.
26/27 anonim válasza:
Megint egy begyepesedett lény! Aki gondolkodni képtelen.
27/27 anonim válasza:
Amiket leírtál zárójelben, azokhoz tejfölt rakj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!