Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tartármártás majonéz nélkül?...

Tartármártás majonéz nélkül? - diétázóknak

Figyelt kérdés

Tartármártás alapú salátát készítek, viszont vannak a társaságban, akik diétáznak, fogyókúráznak. Úgy gondoltam, hogy nekik joghurtot ízesítek be úgy, mintha tartár lenne (só, bors, cukor, mustár, citromlé).

Szerintetek jó lesz így, vagy van valami bevált receptetek?

ápr. 12. 11:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
nem akarok beleszólni a vitátokba #20 de én úgy tudom amit több ember is állított tapasztalatból hogy a kevés szénhidrát igenis befolyásolja pl. a teljesítőképességet, mikor valamilyen fizikai munkát kell végezned, erőnlét szükséges stb. és nem egy irodában ülsz egész nap
ápr. 13. 17:24
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Éppen azt írtam (20-as), hogy a CH mértékkel nem ártalmas! A 19-es az, aki kiakadt az egy kanálnyi cukron, miközben a jóval több olaj szerinte nem okoz kalóriatöbbletet.
ápr. 13. 18:16
 23/27 anonim ***** válasza:
31%
A tartár majonéz nélkül nem tartár. Ügyes vagy, csináltál egy cukros édes-savanyú joghurtot. De akkor mondd azt
ápr. 13. 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:
52%

23-as: ha úgy néz ki, mint a tartás, olyan az illata, mint a tartárnak, olyan ízü, mint a tartár, akkor lényegtelen, TE minek nevezed.

Másrészt csak kötözködni akarsz, minden ok nélkül, a kérdezö úgy nevezi, amit készített, ahogy akarja, neked semmi közöd hozzá, és semmi beleszólásod, föleg, mert nincs igazad.

ápr. 14. 08:10
 25/27 anonim ***** válasza:
31%
24, az is lényegtelen, te minek tartod, ez nem az.
ápr. 14. 08:19
 26/27 anonim ***** válasza:
Megint egy begyepesedett lény! Aki gondolkodni képtelen.
ápr. 14. 08:30
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Amiket leírtál zárójelben, azokhoz tejfölt rakj.
ápr. 18. 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!