Ezt a házi majonézt akartam elkészíteni, pontosan követve (alább tudomcsak mellékelni) bolti tojással, más ugyanis nincsen. híg lett, nem jött létre a krémes állag.miért?
Néha az is elég hogy ami összement majonéz abból veszel ki picit és mustárral erőteljesen kevered.
Ha összeállt lassan mehet hozzá a többi is de csak nagyon lassan.
Egyébként túl gyorsan adtad az olajat hozzá,vékony sugarban kell.
1. és második nem felel a kérdésre, de mindegy.
Mindent pontosan úgy csináltál, ahogy mutatja? Szobahőmérséklet volt minden? Nem a videó alapján, de szoktam készíteni így majonézt (házi szótáramban majomméz). Háromféle olajat nem keverek, repcét vagy napraforgót használok. Nem rontja el a többféle olaj, csak én nem bonyolítom.
Egyébként a videóban is híg, csak nem mutatja rendesen. Még egy kis tócsát is felfedezni vélek.
Ha van még alapanyagod, akkor adj hozzá még egy tojássárgáját, és a botmixerrel vegyítsd össze alaposan.
4. Lehet, nem ismered ezt a módszert, de létezik és működik.
Már írtam, hogy én is így készítem. Gyors és egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!