Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a tökéletes...

Hogyan készül a tökéletes húsvéti sonka?

Figyelt kérdés
Éveken keresztül inkább nem főztem, mert mindig csalódás volt. Ám most kaptam egy szép házi sonkát, és gondoltam csak próbát kéne tenni. Ez a combdióból van, ahogy nézem, kellően van rajta zsírréteg is hagyva, szóval ha van valami tuti módszer, amivel tényleg nem rontom el, azt szívesen venném.

márc. 27. 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
márc. 27. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hideg vízben tedd fel főni. Ha felforr, vedd takarékra, és főzd kb. 3 órát. Ha már megpuhult, a saját főzőlevében hagyd kihűlni.
márc. 27. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
meg kell főzni
márc. 27. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
55%
A dión NINCS zsírréteg. A sertéscomb legbelső részéből bontják ki, ott nincs zsír.
márc. 28. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!