Hogyan készül a tökéletes húsvéti sonka?
Figyelt kérdés
Éveken keresztül inkább nem főztem, mert mindig csalódás volt. Ám most kaptam egy szép házi sonkát, és gondoltam csak próbát kéne tenni. Ez a combdióból van, ahogy nézem, kellően van rajta zsírréteg is hagyva, szóval ha van valami tuti módszer, amivel tényleg nem rontom el, azt szívesen venném.márc. 27. 16:46
2/4 anonim válasza:
Hideg vízben tedd fel főni. Ha felforr, vedd takarékra, és főzd kb. 3 órát. Ha már megpuhult, a saját főzőlevében hagyd kihűlni.
4/4 anonim válasza:
A dión NINCS zsírréteg. A sertéscomb legbelső részéből bontják ki, ott nincs zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!