Ki az aki már ilyenkor készül a karácsonyra? Mit készültök? És ismer-e valaki 4 játékos pc játékot ami karácsonyra tökéletes?
Figyelt kérdés
2019. aug. 15. 20:10
1/8 anonim válasza:
Én még csak fejben kezdtem el. Például kinek mit adjak,mit főzzek és süssek, hol legyen a fa, hogyan legyen feldíszitve a ház. Imádom a karácsonyt szerintem azért kezdek el ilyenkor ezen agyalni.
2/8 anonim válasza:
Hát, én már most agyarászok azon, ki mit kapjon...
Elég nehéz, mert nyíltan megkérdezni ugye nem célszerű, elrontja a meglepetés erejét, és kevés időt töltök velük együtt ahhoz, hogy tudjam, mire vágynak.
Mindenesetre jó, ha már most készülődök, minthogy decemberben jusson eszembe, hogy ejha és tyűha, még senki nem kapott semmit se...
3/8 anonim válasza:
Pont tegnap rendeltem meg a nővérem egyik karácsonyi ajándékát.Fejben már rakom össze,hogy ki mit kap..Mi lesz a meglepetés az asztali ültetőknél..
4/8 anonim válasza:
Én is tegnap rendeltem meg.egy hűtö lesz
5/8 anonim válasza:
4 játékos pc játék? mármint 4 ember tudja játszani egyszerre? vagy 4 db-os játékgyűjteményt keresel?
6/8 anonim válasza:
Jó, hogy nem húsvéti tojást festetek, eszem megáll :D
7/8 anonim válasza:
Picit unnepronto, de nézem az 50-70%-os leárazott termékeket, és sok ismerősnek ilyent veszek. Nemcsak nyári cuccok vannak leárazva.
8/8 anonim válasza:
Ja hat en mar listat irtam kinek mit adok ill h mit kerek😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!