Házi egész csirkét tudok venni. Ki mit készítene belőle?
Figyelt kérdés
Nem sült csirkére gondolok, vagy rántva, azon kívül ki mit szokott készíteni? köszönömmárc. 20. 10:31
1/7 anonim válasza:
Leves vagy pörkölt,citromos csirke.
Ezek a házi csirkék kicsit keményebbek lassan puhulnak így rántva tényleg nem jó.
2/7 A kérdező kommentje:
miért keményebbek?
márc. 20. 10:39
3/7 anonim válasza:
Ha fiatal csirkét veszel, nyugodtan ránthatod, nagyon finom.
Én is úgy szoktam, nemesebb részeit rántom, aprólékból levest készítek. Meg paprikásnak is isteni.
Csirkét vegyél, ne tyúkot!
4/7 A kérdező kommentje:
Csirke lesz elvileg :)
márc. 20. 10:54
5/7 anonim válasza:
"Házi egész csirkét tudok venni. Ki mit készítene belőle?"
Mindenki mást. Ha recepteket szeretnél olvasni, akkor a Google-t használva több ezret találhatsz.
6/7 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt, manapság egy házi csirke városi embernek kuriózum, gondolom ezért kérdezte, hogy mit érdemes.
Pl lehet fasírtot is csinálni, de akkor minek házi, ott nem érződik a házi csirke finom íze...
Rántott csirke krumplipürével, ubisalival 👌
7/7 anonim válasza:
én szezámmagos csirkét csinálnék a melléből. csak sosem tudok olyat mint ahogy a kínaiban csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!