Egész kacsából mit lehetne készíteni karácsonyra (sütőben)?
Figyelt kérdés
Már hogy úgy egész, hogy kibelezett, lefejezett, stb, csak ugye egyben van. :D
Grillezni nem szeretném. De egyben szeretném megsütni.
Van egy kerámia tálunk, abban gondoltam megsütni. Mennyire jó ötlet ez? És hogyan fűszerezzem, mit tegyek még mellé?
Ha nem az agyagtálban, akkor sima tepsiben esetleg? Le kell olyankor fóliázni?
Mi lenne a jobb?
Tudtok tapasztalatot, receptet írni? (Már hogy nem pontos receptet, csak hogy mégis hogyan és mit bele...?)
2015. dec. 14. 11:30
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
A narancsos kacsa igazán finom, és nem túl bonyolult, én is arra szavazok.
5/7 anonim válasza:
Én nagyon szeretem ha csak sózva borsozva van. Agyagtálban sütve, esetleg a végén a tál tetejét le lehet venni, hogy szépen megpiruljon.
Fokhagymát és hagymát tennék mellé.
6/7 anonim válasza:
Az egész kacsát általában sóval, borssal, majoránnával szoktam bedörzsölni, a hasába almát, hagymát, fokhagymát dugok, és így szoktam megsütni. Hozzá krumplipürét és dinsztelt lilakáposztát szoktam készíteni.
7/7 anonim válasza:
Nos, tapasztalatom szerint egy házi kacsát a szokásos só, hagyma, stb-n kívül nem nagyon kell fűszerezni. Berakod az agyagtálba, (amit előzőleg beáztatsz), és alaposan megsütöd. Egy libával más a helyzet, az megkívánja az ízesítést, alma, vörösboros aszalt szilva, stb formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!