Nyúlból milyen kaját lehet levesen, pörköltön, kirántotton kívül készíteni? Karácsonyra gondoltam, kapunk nyúlhúst.
Figyelt kérdés
Kisütött palacsintát lehet fagyasztani, ha igen mit lehet belőle alkotni?2009. dec. 20. 17:48
1/5 anonim válasza:
sütni is lehetne, meg a nyúlpaprikás is egész jó szerintem :D
2/5 anonim válasza:
A vadnyúl kevésbé j sütve, mert nagyon édes a húsa!(ez saját vélemény, abból jobb a pörkölt, de a házinyúl nagyon jó sütve, sok-sok foghagymával!A palacsintát pedig szoktam fagyasztani!Betöltöm mondjuk milánói darálthúsos alappal, betekerem, behajtom a 2 végét, bepanírozom, és kisütöm olajba.Ha sok készült akkor leszoktam fagyasztani még kisütés előtt!
3/5 anonim válasza:
csilis szósszal töltve is finom a palacsinta:D már annak aki szereti így fogyasztani:D
4/5 anonim válasza:
Szia!én a csontos részeiből csinálnék egy jó kis ragulevest, a nemesebb részeiből egy sűrű pörköltet.
a pörköltet ledarálnám, betölteném a palacsintákba,úgy hogy föltekerni, két végét visszadugni bepanírozni szokásos módon.nem kell sokáis sütni, mert ugye minden kész benne.Krumplipürével, valami finom savanyúsággal,
vagy céklával tálalnám.
ezt egyébként panírozva le is lehet fagyasztani és szükség esetén csak elő kell venni.fagyottan kell elkezdeni sütni-
Üdv:-eri-
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek az ötleteket!
2009. dec. 21. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!