Miért ragad bele a gofri a sütőbe?
Az első sütés még tökéletes volt. Ez 3 adag gofrit jelent.
A 2. már neccesebb. A 3. sütéstől kedzve egyáltalán nem tudom megsütni még az első gofrit sem, mert úgy beleragad a tészta a sütőbe, hogy semmivel nem tudom kiszedni. Ráragad a tészta a sütőlapra. Mindenhol. Olyan mintha megszűnt volna a tapadásmentes bevonat. Csak vízzel takarítottam a szivacs puha felével. Mindent úgy csinálok ahogy az elején. Kenek a sütőlapra zsírt és teszek egy kicsit a tésztába is. Ha korán felnyitom akor már rá is égett és szétválik a gofri középen ráragadva alulra felülre. Ha várok 2-3 percet hogy süljön addig míg elmegy a gőz akkor már úgy össze van ragadva hogy 2 kézzel kell kinyitnom mert ha csak emelem simán akkor nem nyílik. Mi a gond?
Az nagyon nem ártana, ha megírnád, MILYYEN sütöröl van szó konkrétan.
Ga nem a sütö rossz minöség, akkor nincs rendesen bekenve a sütöfelület, nem jó a höfok, a tészta nem megfelelö, túl sok benne a cukor, túl híg vagy túl sürü, rossz a recept, stb.
Remélem olvasod, amit irsz.
Kérdés kezdete: "Az első sütés még tökéletes volt. Ez 3 adag gofrit jelent.
A 2. már neccesebb."
Na most vagy én vagyok a hülye....
Úgy az első sütés hogy az első alkalom amikor gofrit sütöttem. Ami 3 adag gofrit jelent. Az első alkalom.
A második alkalom már neccesebb volt szintén 3 adag gofrival de még ki tudtam szedni.
A harmadik alkalom óta beleragad az első adag gofri és nincs második adag mert nem tudom kiszedni sehogy.
Nekem nincs ilyen szerkezetem..Viszont megkerestem a hozzá tartozó használati utasítást:
De gondolom azt te is olvastad.Azért megkérdezem;mindent úgy csinálsz ahogy írva van?
Mert én úgy értelmezem,hogy először be kel kenni zsiradékkal a főzőlapokat. Majd a készülék bekapcsolása a sütőfelület felhevülés után kell beleönteni a tésztát.Te így jártál el?Mert ha nem,akkor bizonyára azért tapad rá az anyag.
1: sok a cukor
2: nem jó a recept
3: nem szilikon kiszedővel szeded ki és sérül a teflonbevonat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!