Miért ragad bele a gofri a sütőbe?
Az első sütés még tökéletes volt. Ez 3 adag gofrit jelent.
A 2. már neccesebb. A 3. sütéstől kedzve egyáltalán nem tudom megsütni még az első gofrit sem, mert úgy beleragad a tészta a sütőbe, hogy semmivel nem tudom kiszedni. Ráragad a tészta a sütőlapra. Mindenhol. Olyan mintha megszűnt volna a tapadásmentes bevonat. Csak vízzel takarítottam a szivacs puha felével. Mindent úgy csinálok ahogy az elején. Kenek a sütőlapra zsírt és teszek egy kicsit a tésztába is. Ha korán felnyitom akor már rá is égett és szétválik a gofri középen ráragadva alulra felülre. Ha várok 2-3 percet hogy süljön addig míg elmegy a gőz akkor már úgy össze van ragadva hogy 2 kézzel kell kinyitnom mert ha csak emelem simán akkor nem nyílik. Mi a gond?
Úgy látom nem megy át a lényeg.
Minden egyes db előtt olajjal kend be.
"Van a tésztába olaj"
A #2-es kommentedet olvasva NINCS a tésztában olaj, vagy más zsíradék!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!