Fagyasztott meggyet ki kell olvasztani mielőtt belekeverem a sütnivaló tésztába?Vagy fagyosan kell belekeverni?
Figyelt kérdés
febr. 13. 23:07
1/4 anonim válasza:
Ki szoktam olvasztani és kicsit kinyomkodni a nedvességet belőle, máskülönben eláztatja a tésztát.
2/4 anonim válasza:
Igy van, ahogy az 1-es írja. Ha a sülő tésztában kezd kiolvadni, körülötte a teszta nem sül, csak ázik.
3/4 anonim válasza:
Jobb kiolvasztva,elázik a tészta sütés közben.
4/4 anonim válasza:
SOHA nem olvasztom ki, teljesen fagyosan keverem bele, de utána azonnal sütöm. Így nem áztatja el, és sokkal ízesebb, mindha az íz javát kiöntik a levével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!