Ha a tepsit kivajazom, és úgy teszem rá a sütnivalót, akkor tényleg nem ragad le?
Figyelt kérdés
Ugye nem ég meg? Mármint az, amit sütök.2016. márc. 8. 21:50
1/5 anonim válasza:
Igen arra van, hogy ne ragadjon égjen le, valamint még lisztel meg kell hinteni. Ez süteményeknél lényeges. Megkened a tepsit öntesz bele egy kanál lisztet és körbeforgatod a tepsit, hogy mindenhová jusson liszt, aztán bele a sütit. De én csak simán vágok bele sütőpapírt, akár süti, akár hús, vagy más étel. Úgyan olyan jó, de kevesebb macera, és piszkolás.
De ha túlsütöd megég, így is, úgy is.
2/5 anonim válasza:
Sütőpapírt használva nem kell utána vakargatni az odasült ételt.
3/5 anonim válasza:
Sütőpapír helyett lehet használni alufóliát is, pl püspökkenyér formához az egyszerűbb.
4/5 anonim válasza:
Az alufóliára nekem sok minden ráégett már, azt nem használok, de a sütőpapír tényleg jó. Ha húsokat, süteményeket sütsz, tehetsz alá papírt, a sütőzacskó is jó ötlet, de egy rakottkrumpli alá pl. én nem rakok mást csak vajat.
5/5 anonim válasza:
Sütemény alá sütőpapírt teszek (a barnát, a szilikonost), rakott étel alá valami zsiradékot (vaj, zsír, olaj), és kilisztezem, vagy prézlivel megszórom.
Ettől még meg tud égni, ha egyrészt túl magas a hőmérséklet, vagy túl sokáig van a sütőben, ez ellen nem véd meg, csak nem ragad le a sütőedény aljára, és könnyebb utána a mosogatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!