Melyik az az étel amit nem bírtok megenni?
Melyik ételt nem bírja a gyomrotok?
Ez miben nyílvánul meg?
9-es!
A random ócska, szétcukrozott desszert szerintem nem sokaknál szokás, én pl.soha nem találkoztam ilyennel. Vagy ha mondjuk olyasmikre gondolsz, hogy gulyásleves, meg lekváros bukta, akkor nagyon rosszul fogalmaztál, mert a bukta akkor ócska, szétcukrozott, ha elrontják. Igy viszont az összes étel ehetetlen, elromtott ételt egyértelműen senki sem szeret enni.
Pedig az ilyesmikre gondoltam. Most levessel én nem feltétlenül tudok jól lakni, a cukros dolgokat meg főételként nem tudok tekinteni. Így csak éhes maradok. Bár én nem is fogyasztok semmilyen szinten cukrot.
Én már attól rosszul vagyok amikor még a cukros desszert tetejére rá kell hinteni 3kg porcukrot...
14-es!
Azt én sem szeretem, amikor porcukorral megszórnak valamit, nagyon kevés cukrot eszem.
Főételként nem szoktam édességet enni, de attól még szeretem, ha finoman van elkészítve. Kóstoltam már számomra ehetetlen buktát, palacsintát, stb, de amit otthon csinálunk az finom.
Érdekességként leírom, hogy egy étteremben ettünk, az aznapi menü babgulyás és többek között aranygaluska. Az egyik vendég a mellettünk lévő asztalnál kifejezetten kérte, hogy egyszerre hozzák ki neki a levest és az aranygaluskát, majd egyszerre is kezdte enni. Szóval nem kenyeret evett a leveshez, hanem az aranygaluskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!