Amikben tojáshab van, például a franciakrémes, ezektől mindig megfájdul a gyomrom.
De amiket nem szeretek, és azért nem eszem meg, azok a sárgaborsófőzelék, a tojásos lecsó, a véres hurka, valamint a büdös sajtok.
febr. 7. 09:25
2/15 anonim válasza:
Ha éhgyomorra eszek banánt, akkor mindig nagyon fáj a gyomrom, de nem tudom hogy ez miért van.
febr. 7. 09:31
3/15 anonim válasza:
Sóska
febr. 7. 10:19
4/15 Metionin válasza:
Laktózérzékeny vagyok, szóval a tejtermékek nagy része. A nagyon zsíros ételektől is szokott fájni a hasam, így azokat kerülöm meg valamiért a gyorséttermes (meki, burger king és társai) hambiktól bár utóbbiak kihagyását nem érzem nagy veszteségnek.
febr. 7. 11:14
5/15 Metionin válasza:
Ja és nem kifejezetten kaja de az édesítőszerek, eritrit, xilit, ezektől fantasztikus hasmenésem alakult ki, amikor kipróbáltam őket.
febr. 7. 11:15
6/15 anonim válasza:
Nekem csak az olajos hal kezdi ki a gyomrom, akkor zuborog, görcsöl, a fejem fáj, böfögök állandóan stb. Nagyon beteg tudok lenni tőle, ezért csak a paradicsomos verziót eszem!
febr. 7. 12:23
7/15 anonim válasza:
Pacal. Ha rá nézek, hányok.
febr. 7. 12:32
8/15 anonim válasza:
Rántással készült ételek, tökfőzelék, kelkáposzta főzelék, tarhonya.
febr. 7. 12:47
9/15 anonim válasza:
Viszonylag sok ilyen van:
-körömpörkölt
-rossz minőségű rágós és nagyon csontos húsból készült ételek
-rántott hús amiben csont is van
-édes paradicsomos dolgok
-édes tészták (mákos, túrós, káposztás, lekváros)
-gyümölcs/meggy szósz tésztával
De ami még abszolút értelmezhetetlen számomra az ami sokaknál szokás, hogy van például egy normális a leves ami tartalmas és a második fogás meg konkrétan valami random ócska szétcukrozott desszert. Teljesen felfoghatatlan számomra.
febr. 7. 12:48
10/15 anonim válasza:
*gyümölcs/meggy szósz tésztával, főtt krumplival vagy bármi mással és mellé natúr hússal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!