Göngyölt sertés dagadót hogy süssem hogy ropogós bőre legyen?
Figyelt kérdés
Fóliával lefedve és a végén felűlről piritva fólia nélkül, vagy alacsony hőfokon sokáig? Attól tartok hogy kiszárad és kemény lesz2024. jan. 26. 11:20
1/5 anonim válasza:
Elöször alacsonyabb höfokon, lefedve, kevés folyadékot aláöntve, idönként pótolva, ha elforr, ha megpuhult, akkor fólia nélkül, magas höfokon átpirítani.
2/5 anonim válasza:
Dagadón nem szokott bőr lenni de egyébként az utolsó fél órát fólia nélkül süsd 190 fokon.
3/5 A kérdező kommentje:
Van ahol bőrrel árulják. Ha sikerül olyat veszek ha pedig nem akkor szalonnával borítom be
2024. jan. 26. 13:39
4/5 anonim válasza:
Sörrel, mézzel be lehet kenegetni.
5/5 anonim válasza:
A dagadónak nincs bőre, de ha valahogy mégis, akkor göngyöltnek alkalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!