Van 2 kg sertés combom, mit főzzek belőle?
Figyelt kérdés
Általában egy felé ételt szoktam főzni egy alapanyagból. De véletlenül nem feleztem el az adagot és 2 kg sertescomb egyben van.
2 felét főznek belőle 3-4 napra kb. Kérlek segítsetek recept ötletekkel.
jan. 22. 19:45
1/13 anonim válasza:
Biztos hogy az egyik étel az pörkölt lenne amit készítenék belőle a másik adagot lehet hogy ledarálnám és valami rakott ételt készítenék szerintem.
2/13 A kérdező kommentje:
Sajnos darálni nem tudok mivel, ezért is született a kérdés, úgy könnyen menne az ötletelés.
jan. 22. 19:52
4/13 anonim válasza:
Akkor esetleg valami borsós tokány? Vagy babgulyás ha levest is szeretnél belőle. Sajnos nem igazán jut most több az eszembe. Vagy talán még ilyen zsebes húsnak (vagy nem tudom hogy nevezik) vágsz rá zsebet, megtöltöd sajttal sonkával és lesütöd.
5/13 anonim válasza:
6/13 anonim válasza:
És mégis mi akadályoz meg benne, hogy elfelezd...?
7/13 anonim válasza:
az egyik feléből palóclevest készítenék, a másik feléből rántott szeletet.
9/13 anonim válasza:
Egy pörkölt és egy gulyásleves
Vagy szeletelve kirántod
10/13 anonim válasza:
+1 pörkölt és annak feléből egy babos gulyásleves
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!