Mit lehet sütni/főzni ezekből a húsokból?
Kaptunk húsvétra egy doboz húst (szó szerint), aminek a tartalmából három husival fogalmam sincs mit lehet kezdeni.
Egész sertés tarja, karaj és comb, nyers, füstölt kivitelben.
Szóval ezekből mit lehet készíteni?
Füstölt tarját, karajt szoktam rakni például a rakott krumpliba. De felcsíkozva lehet rakni tokányba is. Vagy paprikás krumplihoz is jó.
Jó kis bableves nem az igazi füstölt csülök nélkül.
Ezen kívül sima füstölt húsokat (szalonna, sonka, tarja, karaj) szoktunk vacsorázni körözöttel, főtt krumpli, tojással,friss kenyérrel.
Igen, pontosan ez a problémám, ha nem füstölt egész hús lenne, akkor lenne bőven recept ötletem, így viszont nincs, a klasszikus levesen meg főzeléken kívül.
Valószínűleg feldarabolva lefagyasztom aztán amikor leves/főzelék a menü, belefőzök egy darabot...,vagy nem tudom.
Köszi a válaszokat!
Füstölt húsokat is meg lehet sütni, pl krumpli-hagyma társaságában egy tepsiben, esetleg valamilyen hozzáillő tészta tetejére (én pl a túrós tésztára nem csak szalonnát teszek, hanem füstöltet is).
De akár sólethez is felhasználhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!