Ha a só kiszivja a húsokból a nedveséget akkor miért irja a szakácskönyv és netes oldalak, hogy a liba és kacsa húst sütés elötti napon sózukk le?
Figyelt kérdés
2012. nov. 5. 12:09
1/4 anonim válasza:
Mi a gondod? Ha a so élettani hatásaival foglalkoznál, még talán érteném.
2/4 anonim válasza:
A vizet valóban elvonja, de a zsiradékot nem annyira. Szóval nem ettől fog kiszáradni, viszont lesz íze.
3/4 anonim válasza:
nem mindegy hogy besózod vagy sóba elásod, ha kevés a só akkor feloldóik a hús levében és ez átjárja a húst, ha sok akkor kiszívja a húsból a nedvességet
4/4 anonim válasza:
Ne sózd le.
Sok sót ne tegyél rá.
Nem muszáj előző nap lesózni.
Csináld úgy, hogyha mondjuk pácolni akarod sütés előtt akkor 1 nappal előre megsózod, megborsozod és befűszerezed olyan fűszerekkel amilyennel akarod. De ha nem akarod 1 napig pácolni akkor is sózd meg bors rá fokhagyma stb amit akarsz rá azzal szórd meg és süsd meg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!