Tudnátok javasolni valami tuti módszert, hogy miután megtöltöm a tortillát, és összecsavarom, miként lehet utána hengerben tartani?
Fogpiszkálókat szoktam beletűzködni, de az ezzel való megelégedettségi szintem maximum gyenge közepes :)
Gyakorta szétjön már mikrózás előtt.
Ha elég szorosan csavarod és a tányérra úgy teszed le hogy a vége az alján legyen akkor nem jön szét. Ha úgy is szétjön akkor túltöltötted.
Én néha alufóliába tekerem az alját és megy az airfryerbe de ez mikrónál nem opcio. Folpackkal lehet kiserletezni.
Én egyszerűen csak fogom a kezemmel, és ennyi. Nem jön az szét. Nyilván figyelni kell rá, hogy ne pakold túl, legyenek átfedésben a szélei. És kb ennyi.
Tehát így: [link]
Előbb az alját/tetejét hajtod be, hogy ugye ne szóródjon mindenfelé ki belőle a cucc, és utána szorosan feltekered. Tehát jól beszorítja a töltelék alá az egyik oldalt. Bár folyni így is szokott.
A fólia nem kell, ha rögtön eszed, tányér fölött.
Vagy ha nagyon nem megy, akkor bevágod közepéig, és 4-be hajtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!