Ha megtisztitom a csirkemájat és utána ételhordóba lefagyasztom akkor felhasználás előtt ki kell olvasztani vagy úgy fagyottan mehet a pörköltbe?
Teheted fagyottan is, így picit tovább tart, mire átfö.
De ha még nem fagyasztottad le, akkor figyelj, hogy ne vastag tömbbe legyen, hanem egy rétegben kiterítve, akkor gyakorlatilag nem tart tovább, mire kész. De nem tudom, a fagyott májat hogy akarod kanalazni, az ugyanis nem lehetséges. egyszerüen beleteszed úgy, ahogy megfagyott és kész.
Mehet bele csak nyilván tovább kell főzni.
Egyébként jobb kiolvasztva úgy 5-10 perc alatt megfő.
Ez most komoly?
A dobozt megfordítod, folyatsz rá melegvizet, visszafordítod, leveszed a tetejét, és beleborítod...
Én amiatt nem ajánlom a fagyott csirkemáj fővő ételbe beleborítását, mert ha így csinálod, akkor a külseje a máj daraboknak annyira szarrá fő, hogy lefoszlik a még fagyos belső részről, ha egyszer is megkavarod az ételt utána...
De a kiszedésnél, tálalásnál mindenképpen szétesik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!