Szezámmagos csirke recept alapján gomba?
Lehet-e champignont a szezámmagos-mézes csirke szerint elkészíteni, próbálta-e már valaki?
Mire kell figyelni, miben másabb az elkészítése, mint a csirke esetében?
Előre köszönöm, ha segit valaki
Nyilván lehet semmi nem tiltott a konyhában.Gombát is szoktak orly módra is ami nagyon hasonló.
Csináld ugyanúgy mintha hús lenne.
Ahogy igértem, beszámolok az eredményröl:
https://www.youtube.com/watch?v=3j6YHf7Gypc
Ezt a receptet használtam, egyedül annyi eltéréssel, hogy nem karfiolt, hanem gombát használtam, nagyobb csiperkéket négybe vágtam és úgy készítettem el.
Meglepöen finom lett, eredetileg egy vendégemnek készítettem, aki egészségügyi okokból nem ehet állati fehérjét egy ideig, de természetesen a többiek is megpróbálták, az egyetlen kifogás az volt, hogy túl kevés, a többieknek csak kósotoló jutott.
Tényleg egyszerü elkészíteni is, csak be kell tartani a receptben mondottakat.
Mindenképpen többször is el fogom készíteni, más zöldségfélékkel is, márcsak a változtosság kedvéért is.
Még egyszer köszönöm a bátorítást.
Köszönöm, hogy beszámoltál róla!
Legközelebb én is készítek ilyet. 🙂
Szerintem egyébként minden zöldséggel jó lehet, amit rántani szoktak, csak nem szabad elöfözni, esetleg egész röviden blansirozni, különben nem marad állaga.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!