Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készül a kínai szezámma...

Hogyan készül a kínai szezámmagos mézes csirke?

Figyelt kérdés

A neten rengeteg recept van, de egyik sem vált be. Lehetőleg olyan írjon már, aki dolgozott már kínai étteremben vagy ha tényleg tudja hogyan kell készíteni!


Nekem sajnos az lenne a problémám, hogy a húson lévő panír felszívja ezt a mézes cuccot, amit az interneten fellelhető receptek alapján készítettem. Ezután teljesen leáztatja a húsról a panírt. Amit a kínaisnál lehet kapni azon rajta marad és kicsit ropogós is! Mi lehet a titok?



#étterem #kínai #szezámmagos csirke #kínai csirke #mézes csirke #mézes kacsa #szezámmagos kacsa
2018. jún. 20. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A keményítő a titok. Vagy azt is használtál a recept szerint?
2018. jún. 20. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
0%
En ugy tudom meg Colat is hasznalnak fel kesziteskor
2018. jún. 20. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, kb 3 receptet kipróbáltam már, és meg sem közelíti a kínait.
2018. jún. 20. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
17%

Google.

Érdekes módon nekem az első is működött.

2018. jún. 20. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!