Hogyan készül a kínai szezámmagos mézes csirke?
Figyelt kérdés
A neten rengeteg recept van, de egyik sem vált be. Lehetőleg olyan írjon már, aki dolgozott már kínai étteremben vagy ha tényleg tudja hogyan kell készíteni!
Nekem sajnos az lenne a problémám, hogy a húson lévő panír felszívja ezt a mézes cuccot, amit az interneten fellelhető receptek alapján készítettem. Ezután teljesen leáztatja a húsról a panírt. Amit a kínaisnál lehet kapni azon rajta marad és kicsit ropogós is! Mi lehet a titok?
2018. jún. 20. 19:59
1/4 anonim válasza:
A keményítő a titok. Vagy azt is használtál a recept szerint?
2/4 anonim válasza:
En ugy tudom meg Colat is hasznalnak fel kesziteskor
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, kb 3 receptet kipróbáltam már, és meg sem közelíti a kínait.
2018. jún. 20. 20:16
4/4 anonim válasza:
Google.
Érdekes módon nekem az első is működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!