Mi a kínai szezámmagos édes-savanyú csirke golyó receptje?
Legalább 15 recepten végig mentem, de sosem olyan mint szeretném.
Tavaly nyáron járogattam egy kis kínai étterembe, és nagyon imádtam. A neve nem biztos hogy ez egyáltalán, de ez volt az:
A világosabbikra gondolok, de ha a másiknak is tudjátok a nevét/receptjét, megköszönném😅 Azt hiszem karamellás, mogyorós lehetett, ropogott a bunda kívül, belül pedig puha.
A masszát sosem nem tudom eltalálni. A képen láthatón olyan, hogy nagyon vastag a tészta, majdhogynem olyan, mintha lángosnak a tésztájába lenne beletekerve a csirkemell, és félig issza át az édes szószt. Hogyan csinálhatják olyan vastagra? Próbáltam sűrűbbre csinálni a masszát, próbáltam több receptet, sosem sikerül. Mindig vagy túl liszt íze lesz, vagy túl vékony és ropog rajta a bunda.
Mi a titka?
Igen, sejtem hogy azért vastag a tészta, mert hogy étterem és így spórolnak a hússal ami alig van benne, de nekem úgy nagyon ízlett.
Valakinek van ötlete?
#1 Látom ma már agyat sem osztanak felétek, olvasni tudni azért ma már alap dolog szerintem 🙃
#3 Köszi, kipróbálom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!