Székelykáposztát főztem és savanyú lett valahogy javithatok rajt? Esetleg ha csinálok neki új pörkölt alapot és abba át rakom a káposztát az jó lehet?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 12:37
1/7 anonim válasza:
Sok tejföl, meg kenyér. Pörkölt alapot nem csinálnék, legfeljebb szűrőkanállal kiszedheted, és főzd egy kis sima vízzel tovább.
2/7 anonim válasza:
Öntsd le a levét, aztán főzd tovább tiszta vízzel legalább fél óráig, hogy összeérjenek az ízek. Jó adag tejföl is sokat segít.
Mindig mosd ki a savanyúkáposztát, hogy ne legyen ilyen vad íze!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megprobálom le önteni a levet.
2020. nov. 10. 12:59
4/7 anonim válasza:
Le is merítgetheted, nehogy leforrázd magad!
5/7 anonim válasza:
Kevés szódabikarbónával megpróbálhatod semlegesíteni a savanyúságát... De ne ijedj meg, fel fog habzani (sav + lúg találkozása...)
6/7 anonim válasza:
legközelebb mosd ki a káposztát főzés előtt, a bolti mindig baromi sós. ha füstölt hússal csinálod, azt is áztasd, mert az is sokszor nagyon sós.
7/7 anonim válasza:
Öntsd le a levet , adj hozza vizet őrölt kömenyt főzd fel forrásig . A tejföl is segít . Ahogy írták ki kell áztatni a füstölt húsokat káposztákat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!