Krosszarcu kérdése:
Mit jelent a kikevert tejföl?
Figyelt kérdés
Gombás paprikás csirkét csinálok életemben harmadszor, azt írja tedd hozzá a kikevert tejfölt csak nem írja a recept hogy micsodával keverjem ki?2020. nov. 10. 11:25
1/4 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy a dobozban levő, viszonylag szilárd tejfölt keverd ki, ne egy tömbben tedd bele.
De az is elképzelhető - így, hogy nem látom a receptet - hogy ír valahol lisztet is a tejfölbe, mert vannak akik vizesebben készítik és ez sűríti.
2/4 anonim válasza:
Ahogyan az 1-es írja!
Bár ha gomba is van benne, akkor gyanítom, hogy a tejfölbe liszt is kell, tehát azzal keveri ki a tejfölt símára, úgy főzi bele a paprikásba.
3/4 anonim válasza:
Gombás paprikáshoz a tejfölt keverd ki liszttel, vízzel. Én sót is szoktam tenni bele (1 szakács tanuló)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem nem írta a lisztet, valahogy feltételezte, hogy azt majd tudja aki olvassa a meglévő tudásából.
2020. nov. 11. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!