Bogracsos porkolt eseten ugyanugy zsiron hagymadinszteles vagy radobjatok egyben a hust is?
Figyelt kérdés
Lattam mar igy is ugyis.2020. szept. 16. 12:44
1/4 anonim válasza:
Is-is. Amilyen kedvünk van, amit csinálni szeretnénk.
2/4 anonim válasza:
Én ugyanúgy készítem, mint fönt a házban gázon.
A pluszt az alatta égő fa füstje és a jókedvünk adja.
(Zsíron megpirított hagyma és arra a hús...hogy a kérdésre is válaszoljak:)
3/4 anonim válasza:
En eloszor is fustolszalonnat olvasztok es ebbe a zsirba megy bele a hagyma, kozvetlen utana a paprika, erre dobom ra a hust es csak utana adom hozza a paradicsomot, fokhagymát es a fuszereket.
4/4 anonim válasza:
Bográcsosnál először hideg zsírral kikenem a bográcsot, majd alól a csontos húst, rá a hagymát, z-paprikát, a tetejére ismét hús... ha felforrt, visszavenni a lángot alatta közepesre, és szépen összerotyog. Az elfőtt levet időnként pótolni kell.
És nem fakanállal kavargatni, csak a bográcsot rázogatni. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!