Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe tekert csirkemellnek...

Baconbe tekert csirkemellnek savanyú káposzta szaga van sütőben sülésnél, normális ez?

Figyelt kérdés

Pácolt, előkészített dobozos baconbe tekert csirkemellet vettem át egyik nagy bevásárló központban. Sütőben sütöm egy ideje, de valamiért olyan szaga van, mintha savanyú káposzta lenne. Ez lehetséges a pac miatt vagy romlott volt a hús és azért pacoltak be, hogy elvegye a szagát?

Már nem tudom mit gondoljak...


2021. jan. 24. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az egyik aranyszabály a konyhában, hogy ha büdös a hús, akkor semmiképpen ne edd meg... az ilyen előre bepácolt cuccokat amúgy is vigyázni kell. Nem tudom, milyen pác volt rajta, de ha tényleg kellemetlen a szaga, akkor ne kockáztass. Inkább dobd ki és rendeljetek pizzát, egy ételmérgezést nem ér meg...
2021. jan. 24. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!