Az normális, hogy a párom nem eszi meg a csirkemellet, mert nem ízlik neki, a pulykát meg imádja?
Az enyém a csirke semmilyen alkatrészét nem eszi, mert undorodik tőle, a pulykát meg ő veszi.
Sok férfi van, aki a nagyobb testű állatokat eszi szívesebben.
Normális. Én a disznóhúst nem tudom megenni, mert érzem rajta az "ól" szagát.
Nem vagyunk egyformák.
(De páromnak megfőzni megfőzöm.)
Üdv!
SZtem ku.rvára nem dedós dolog.
Én elkezdhetném sorolni mennyi mindent nem ehetek meg különböző érzékenységek miatt....illetve könnyebb lenne azt, mit ehetek...hát ha ettől dedós vagyok....
MEg mondjuk azért, mert -bár nem ehetek orrbaszájjba, de megkóstoltam- a sóska jobban izlik nekem sós mártásklént, mint cukorral...akkor jó..az vagyok ;)
Sokan meg a pulykát nem szeretik.
De szerintem is gyerekes dolog, 5 évig voltam kollégista, nem volt rossz a konyha, a végére a tökfőzelékből is repetáztam, pedig előtte gyűlöltem (igaz, azóta sem ettem, önszántamból nem eszem meg). Megszokás és szükség kérdése.
Szerintem szánalmas, hogy az ismerőseim közül sokan öklendeznek, ha porcdarabot találnak a sonkában. Örülni kell, hogy van mit enni, főleg ha hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!