Megromlott a kecskesajt vagy ez normális?
Figyelt kérdés
Házi kecskesajtot vettünk,ami gyönyörű fehér volt,de a hűtőben kb egy hét múlva, a külsején egy élénk sárga, kicsit keményebb réteg lett. Ez normális vagy megpenészedett és dobhatom ki? A szagán nem érzek semmit.2011. szept. 25. 15:17
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2011. szept. 25. 15:27
3/4 anonim válasza:
normális
minden igazi sajt körül képződik meghatározott idő után egy keményebb köpeny - egyszerűen megszárad a felülete, de belül változatlan marad
4/4 A kérdező kommentje:
köszi neked is!
Azóta egy részét megettük és tényleg az íze is ugyanolyan, egy darabot pedig próbaképp lefagyasztottam!
2011. szept. 29. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!