Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez normális? Kisfiam 14...

Ez normális? Kisfiam 14 hetes, és nagyon megromlott a házasságom!

Figyelt kérdés
Kisfiam 14 hetes,és nagyon megromlott a házasságom!Nem ő miatta,őt nagyon szeretjük és mindent megszeretnék adni neki,de mi minden nap veszekszünk(mindenen)!együttlét is hetente 1*-2* van!
2010. jún. 8. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Hááát igazság szerint,nekünk is megváltozott a 2.-ik baba után,úgy érzem sokkal türelmetlenebbek lettünk egymással...a megoldást nem igazán tudom,az személyre szabott,de dolgozunk rajta,hogy megoldódjon.ha mindketten belátjátok,hogy probléma van,próbáljatok beszélni,abban az esetben ha a párod is arra törekszik,hogy megoldjátok a gondokat.
2010. jún. 8. 21:22
 2/12 A kérdező kommentje:
most mondtam neki beszélgessünk,és azt mondta most tv-néz,és arra hogy az fontosabb minthogy beszéljünk (kérdeztem)azt mondta igen!!
2010. jún. 8. 21:26
 3/12 mendy1025 ***** válasza:
100%
Nekünk mikor megszületett kb 2 hónapig elvoltunk a férjemmel,utána mindenen veszekedtünk mi is,de tényleg mindenen,no szex,most 17 hónapos a Manó,és most kb 1 hónapja kezd minden visszatérni a normálisba:)))Mi is próbáltunk akkor beszélni,de csak veszekedés lett abból is.Most tényleg javult a helyzet,bár igy sem tökéletes:))Ne add fel te sem!!
2010. jún. 8. 21:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is hol jó, hol rossz... (19 hós) A megoldásra még én sem jöttem rá... :(
2010. jún. 8. 21:39
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Ne keseredj el! Az elején, főleg első babánál nagyon sok a feszültség. Hozzá kell még szokni az (édes) teherhez, hogy már nem azt csinálunk amit akarunk szabadon, nem mi osztjuk be az időnket, a pénzünket, átalakul a fontossági sorrend. Rajtunk nőkön különösen nagy a fizikai teher, friss még a szülés élménye, sem testileg, sem lelkileg, sem hormonálisan nem vagyunk a legjobb formában, miközben életünk párja nem találja azt a tip-top, házias, bújós csajszit akivel anno összekötötte az életét. Pár hónap és hozzászoktok az új helyzethez! Hagyd, had tévézzen a párod, had legyen egy kicsit magában. Majd holnap megbeszélitek, higgadt fejjel. Az első kb. fél év nálunk is rettenet volt, én halál türelmetlen voltam, férjem elég lassan tanulta az apaszerepet, rengeteg konfliktus volt. Utána elmúlt, ma megint nagyon jól megvagyunk, mint régen. Másfél éves a kisfiam. Kitartás és türelem, minden rendben lesz!
2010. jún. 8. 21:47
 6/12 octillery ***** válasza:
71%

Csajok!

Ha jóbban belegondoltok... ha Anya szomorú, mindenki szomorú. Ha Anya vidám, mindenki boldog.

Leginkább rajtunk, nőkön múlik minden. Gondoljátok át.

2010. jún. 8. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1-2 együttlét? Te szerencsés, 20 hetes a babám és még csak kétszer voltunk együtt. A mi kapcsolatunk is megromlott, de én nem is tudnék vele szexelni anélkül, hogy beszélgessünk, szerelmeskedjünk kicsit. Esetleg együttlét után megpróbálhatnál vele megbeszélni. Én a férjemet kész tények elé állítottam: szeretem, de jobb a fájdalmas vég mint a vég nélküli fájdalom. Vette a lapot, most beszélgetünk. Nem akar válni, ez jó, de biztosan tudnom kellett, ki akartam ugratni a nyulat a bokorból...
2010. jún. 9. 19:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk az első 4-5 hónap volt nagyon rossz. Nagyon sokat éjszakáztunk, hulla fáradtak voltunk, sok volt a feszültség, minden kis baromságon összekaptunk, állandóan veszekedtünk. A férjemnek bele kellett tanulnia az apaszerepbe, nekem meg megszoknom, hogy ez most már egy 24 órás szolgálat. De gyönyörű dolog.

Az első 3 hónapban nem is voltunk együtt, a következő 2 hónapban, meg csak havi 1-szer.

Aztán megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább és beleszoktunk az új szerepekbe, a lányunk is nagyobb lett, átaludt az éjjelt, mi sem vagyunk már annyira fáradtak.

Kezd rendeződni az életünk, 2 hónapja megint a régiek vagyunk. :)

A lényeg, hogy mindketten akarjatok változtatni és hideg fejjel tudjatok beszélni a problémáról. Sok sikert!

2010. jún. 14. 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenhol vannak nehéz idők. Nálunk 10 hónapos kora körül kezdődött. Alvászavaros baba mellett még fősulira is jártam, segítségem nem igazán volt. Férjem több műszakban dolgozott. Mindketten kimerültünk. Aztán szépen rendbe jött minden. Igaz idővel.
2010. jún. 14. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a heti 1-2 együttlét nem rossz. Mi a baba előtt voltunk annyit együtt. :/ Most a 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt amióta megszületett a baba. Pedig már 16 hónapos! :p

Mi már nem veszekszünk annyit bár tény, hogy házisárkány lettem szóval én is tehetek arról, hogy kicsit megromlott a viszony. Sajnos be kell látni, hogy a baba után már semmi nem olyan mint azelőtt. Szerintem már soha nem lesz olyan de nem baj, csak jó legyen. Remélem lassan az is eljön. Dolgozom rajta.

2010. jún. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!