Ez normális? Kisfiam 14 hetes, és nagyon megromlott a házasságom!
Csajok!
Ha jóbban belegondoltok... ha Anya szomorú, mindenki szomorú. Ha Anya vidám, mindenki boldog.
Leginkább rajtunk, nőkön múlik minden. Gondoljátok át.
Nekünk az első 4-5 hónap volt nagyon rossz. Nagyon sokat éjszakáztunk, hulla fáradtak voltunk, sok volt a feszültség, minden kis baromságon összekaptunk, állandóan veszekedtünk. A férjemnek bele kellett tanulnia az apaszerepbe, nekem meg megszoknom, hogy ez most már egy 24 órás szolgálat. De gyönyörű dolog.
Az első 3 hónapban nem is voltunk együtt, a következő 2 hónapban, meg csak havi 1-szer.
Aztán megbeszéltük, hogy ez így nem mehet tovább és beleszoktunk az új szerepekbe, a lányunk is nagyobb lett, átaludt az éjjelt, mi sem vagyunk már annyira fáradtak.
Kezd rendeződni az életünk, 2 hónapja megint a régiek vagyunk. :)
A lényeg, hogy mindketten akarjatok változtatni és hideg fejjel tudjatok beszélni a problémáról. Sok sikert!
Mondjuk a heti 1-2 együttlét nem rossz. Mi a baba előtt voltunk annyit együtt. :/ Most a 2 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk együtt amióta megszületett a baba. Pedig már 16 hónapos! :p
Mi már nem veszekszünk annyit bár tény, hogy házisárkány lettem szóval én is tehetek arról, hogy kicsit megromlott a viszony. Sajnos be kell látni, hogy a baba után már semmi nem olyan mint azelőtt. Szerintem már soha nem lesz olyan de nem baj, csak jó legyen. Remélem lassan az is eljön. Dolgozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!