Megromlott-e a házasságod amiatt, hogy évekig a gyerekkel aludtál és apuci külön szobában?
Bocsi, hogy nem pont a kérdésre válaszolok, mert mi 1-2 éjszakától eltekintve nem aludtunk külön. Pontosan azért, mert szerintem ez tönkre tehet egy házasságot.
Amúgy azt miért nem lehet, hogy amíg rosszul alszik a baba, addig veletek van egy szobában?
Mi ezt csináltuk, sőt volt olyan, hogy 4-en aludtunk együtt, mindkettőnk oldalán 1-1 gyerek :)))
De ez csak pár nap volt, a gyerekek a pici 3 hónapos kora óta együtt alszanak és a betegségeket kivéve este 8-tól reggel 7-ig mukk nélkül...
Szerintem egy házasság megromlása nem "egytényezős"...soha nem fog megromlani egy házasság,csak azért,mert a gyerekkel alszik az anyuka! Mindaddig,míg a férjet is "kényezteted",mind lelkileg!!!,mind testileg ;-)
Nálunk köztünk alszik a kisfiunk,(8 hónapos),és mind a kettőnket megnyugtat...habár a férjemnek jó alvókája van,nem ébred fel éjjel,amikor a pici cicizik :-)
Soha nem értettem,hogy miért ekkora gond bárkinek is,hiszen nem az a lényeg,hogy aludjunk,és kipihenjük magunkat???? Ha így alszunk mindannyian,akkor nem érdekel a többi!!!
Egyébként a környezetemben 2 család is van,ahol az anyuka a gyerekekkel alszik...és boldog mindenki (a férj is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!