Megromlott-e a házasságod amiatt, hogy évekig a gyerekkel aludtál és apuci külön szobában?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 13:06
11/25 anonim válasza:
Ha a férfinek van normális esze, akkor nem romolhat meg egy házasság csak azért, mert a gyerekkel alszik az anya.
12/25 anonim válasza:
Mi nem a gyerek miatt(ő a szobájában alszik 2és fél éves lassan)de külön alszunk az esetek többségében,mert a párom iszonyúan horkol(allergiás is)így én nem tudok pihenni.Van amikor "visszaköltözik" pár napra aztán amikor megint jobban rákezd újra leköltözik.Elfogadta,nincs vele problémánk.Lassan 6 éve vagyunk együtt.
13/25 anonim válasza:
Ha az anyának van "normális esze" akkor nem a gyerekkel alszik. Egy kisbabáját imádó apuka.
14/25 krisztivan válasza:
Én is felajánlottam a páromnak hogy külön alszunk a kisfiammal tőle.Szinte megsértődött mert hisz az Ő gyereke is és nem csak az én dolgom éjszaka megnyugtatni ha baja van .Szerintem ez a helyes hozzá állás egy jó apukától.Pedig 3 műszakban dolgozik.Sajnos sok apuka máshogy látja a dolgokat és igen van ismerősöm akiknél komoly munkával hozták helyre a házasságukat ez miatt.Tisztelet a kivételnek ,természetesen.
15/25 A kérdező kommentje:
Kedves kisbabáját imádó apuka,szeretnék bepillantani a mindennapjaitokba,kíváncsivá tesznek az ilyen felfogású emberek.Egy kicsit azért sajnálom anyukát.Mindig minden körülmény között normális eszű tud maradni?
2011. febr. 20. 16:50
16/25 anonim válasza:
A mindennapjaink: Elmegyek dolgozni(3 műszak)mikor megjövök mondjuk délelőttösből elmegyünk sétálni együtt (éjszakás héten ébredés után), ezután játszok a babánkkal, míg a feleségem lazít egy kicsit, este fürdetünk amikor otthon vagyok mindig együtt, majd lefektetjük a picit, hol ő, hol én és mindig minden körülmények között együtt alszunk. Nekünk ez nem volt kérdés. Együtt rászoktattuk a babát hogy egyedül aludjon az ágyában, és ez már gond nélkül megy. A feleségem pont úgy nem szerette volna közénk szoktatni, mint én.
17/25 anonim válasza:
Egyébként szerinted mi a baj az ilyen felfogással?
18/25 A kérdező kommentje:
Semmi bajom,hagyjuk ne firtassuk ezt a témát.Egy kicsit sok volt ez nekem ez a "normális ész".Erről sokat lehetne beszélgetni,talán legközelebb.
2011. febr. 20. 17:10
19/25 anonim válasza:
Az első vagyok.Válaszolok a kérdésedre.A barátnőmék házasságát láttam így tönkremenni.Megszületett a gyerek,és anyuka sarokba rakta apukát,aki így azt érezte,hogy csak azért kellett,hogy megcsinálja azt,aki kitúrta.
A véleményem pedig az,hogyy ilyenkor általában a nő menekülése van a szex elől.Ami egy darabig érthető is,mert szoptat,mert fáradt.De ezt sokáig nem lehet csinálni,mert elhidegülnek és apuka keres más szórakozást.Természetesen kivétel mindig van.
És magyarázat is.De nem szül jót,a különalvás.Szerintem.
20/25 anonim válasza:
Nalunk tokeletesen mukodik! Mi igy vagyunk boldogok, igaz mi egy hatalmas agyban nem kulon szobaban alszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!