Ez normális a saját készítésű fűszerolajak esetén?
Figyelt kérdés
Extra szűz olívaolajba vágtam 3 kis rozmaringágat. Ezeket kb 2-3 hónapja tettem az olajba, egy kis üvegcsébe úgy, hogy az olaj teljes mértékben ellepte a növényt.
Nem olyan rég észrevettem, hogy a rozmaring levelei körül besűrűsödött az olaj. Vagy nem is tudom, hogy milyen, de más lett a színe kicsit..
Ez azt jelenti, hogy kioldódott a rozmaringból az aroma, vagy azt, hogy megromlott/elrohadt benne a növény?
Nagyon erős rozmaring illata van az olajnak.
Merjek vele főzni?
2011. nov. 1. 20:13
1/1 anonim válasza:
Nyugodtan főz vele: Csak a romaring aromája oldodott ki :
Kevesebb olajat használj mint amennyi kell mert nagyon inteziv lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!