A savanyu rakott káposztába a káposztát meg kell párolni,vagy csak nyersen kell rétegezni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 11:58
1/12 anonim válasza:
Én megpárolom. A húst is megfőzöm, meg a rizst is, ha a káposzta is puha, csak össze kell melegíteni lényegében.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi akkor jól csinálom.
2021. jan. 17. 12:02
3/12 anonim válasza:
Svab receptura szerint meg kell piritani a kaposztat.
4/12 anonim válasza:
Én elkezdem a húst úgy készíteni mint a pörköltet.
Kis idő múlva, hozzá adom a káposztát. Együtt sül a kettő.
A hús így ízletesebbé válik.
Ezt idő spórólás miatt kezdtem el így. Mosogatni is kevesebbet kell. Lusta is vagyok.
A végeredmény viszont nagyon finom.
5/12 anonim válasza:
En meg a hurkat is ugy sutom, hogy a savanyukaposztat atpiritom fustolszalonnas zsiron es ezzel agyazok meg a hurka-kolbasznak.
Kaposztaval nem kell ovatosan banni, hasonloan elronthatatlan mint a gomba.
6/12 anonim válasza:
#5 Ez jól hangzik. Én is ki próbálom legközelebb.
7/12 anonim válasza:
5! Izgalmasan hangzik. Adnál részletesebb leirást? Végül hogyan sül meg a hurka az ilyen "nedves" körülmények között? Finom roppanos lesz a böre?
8/12 anonim válasza:
Anyám lassan 45 éve nyersen mindent a töltött káposztába és mindig tökéletesen megfő
10/12 anonim válasza:
8-as, viszont valószínűleg sokkal tovább tart. Ami alapvetően nem baj...
Szóval édesanyád valószínűleg a tudtán kívül 45 éve profi slow food séf :D !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!