Ha egy pudingport csak vízzel próbálnék meg elkészíteni, vagy fele-fele arányban tej és víz, milyen végeredménye születne?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 22:11
1/8 anonim válasza:
Egy, az eredetinél szegényebb ízvilágú, de ehető.
2/8 anonim válasza:
Nem lenne a megszokott sűrűségű...Sőt!
4/8 anonim válasza:
A kozáksapka krémje például vízben főzött puding, szóval ehető.
6/8 anonim válasza:
3. Már megint itt a "reggeli gyerekező" fogyatékos. :D Hiába erőlteted, ebből sosem lesz ütőképes beszólás :D
7/8 anonim válasza:
Ehető - egyszer készítettem úgy, mert megsavanyodott a tej, de messze nem az igazi.
8/8 anonim válasza:
Először reggeli gyerekeztem.
Amúgy ennek a mondásnak a jelentése, hogy kb. olyan semmilyen.
De tudom milyen elégedettséggel tölt el a nem hasznos gomb nyomkodása, remélem sok örömet okoztam vele. Úgyhogy jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!