Csirkefarhátból készült levest mennyi ideig kell főzni?
Figyelt kérdés
jan. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
Minél tovább főzöd lassú tűzön, annál finomabb lesz a leves. Én min. 5 óra hosszát főzöm. De persze megfő jóval hamarabb is.
2/4 anonim válasza:
Csak hát a csirkefarhát öt óra főzés után atomjaira esik ha még szeretnéd enni.
Max egy órát hagynám.
4/4 Mühl Márta válasza:
A csirkefarhátból finom a leves, mert sok benne a csont. Kb. Egy óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!