Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Libát akarunk év elején...

Libát akarunk év elején sütni. Nyárson forogva mint a malacot. Van erre valami recept, fűszerezés stb?

Figyelt kérdés

Egyáltalán érdemes e igy sütni a libát, szétnyitva, kiteritve, rácsra kötve és forogva, nem szárad ki a parázs felett? Mivel szokás fűszerezni, hogy finom legyen, pácolni szokás?

Sosem sütöttem még libát és nem úgy akarom, hogy bekenem szárnyas fűszerrel osz jóvan...



2023. dec. 28. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég kevés esély van rá, hogy sikerül, inkább valami rablóhúsnak használnám fel azt a szárnyast.
2023. dec. 28. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az összes zsírja, ami a tömege és értéke jelentős része elcsöpög és csak a lángokat táplalja, amitől a hús meg csak megég. Nem tudom honnan jött az ötlet, de elég nagy ostobaság.
2023. dec. 28. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Az ötlet onnan jött, hogy szilveszterre idén is forgatunk egy kb 30 kilós malacot és rá 2 hét múlva kapunk libát és gondoltuk hátha..nameg udvari sütögetős program lesz. De akkor ezek szerint ésszerűbb volna inkább bedobni a kemencébe egy nagy cserép tálban ahogy a csirkét is szoktuk.
2023. dec. 29. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem hallottam.
2023. dec. 29. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!