Libát akarunk év elején sütni. Nyárson forogva mint a malacot. Van erre valami recept, fűszerezés stb?
Figyelt kérdés
Egyáltalán érdemes e igy sütni a libát, szétnyitva, kiteritve, rácsra kötve és forogva, nem szárad ki a parázs felett? Mivel szokás fűszerezni, hogy finom legyen, pácolni szokás?
Sosem sütöttem még libát és nem úgy akarom, hogy bekenem szárnyas fűszerrel osz jóvan...
2023. dec. 28. 19:35
1/4 anonim válasza:
Elég kevés esély van rá, hogy sikerül, inkább valami rablóhúsnak használnám fel azt a szárnyast.
2/4 anonim válasza:
Az összes zsírja, ami a tömege és értéke jelentős része elcsöpög és csak a lángokat táplalja, amitől a hús meg csak megég. Nem tudom honnan jött az ötlet, de elég nagy ostobaság.
3/4 A kérdező kommentje:
Az ötlet onnan jött, hogy szilveszterre idén is forgatunk egy kb 30 kilós malacot és rá 2 hét múlva kapunk libát és gondoltuk hátha..nameg udvari sütögetős program lesz. De akkor ezek szerint ésszerűbb volna inkább bedobni a kemencébe egy nagy cserép tálban ahogy a csirkét is szoktuk.
2023. dec. 29. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!