Rántott csirke fűszerezése? Be szoktad pácolni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 16:01
1/19 anonim válasza:
A rántott csirkét CSAK sózom panírozás/sütés elött.
Pácolni nem szokás, de értelmetlen is
2/19 anonim válasza:
Csak sót és borsot teszek rá - ha nem felejtem el
3/19 A kérdező kommentje:
"Pácolni nem szokás, de értelmetlen is"
De.
Az KFCs receptben is pácolva van, meg azt hiszem olvastam az amerikai Chick Filla lánc receptjeit, ott kovászos uborka levébe áztatják pár órát.
Ilyesmi praktikák érdekelnének, a sót meg a borsot köszi, magamtól is tudom.
2023. márc. 19. 16:38
4/19 anonim válasza:
Én mustárral meg szoktam kenni panírozás előtt a húst.
5/19 anonim válasza:
Fokhagymával van, hogy bedörzsölöm. Pácolni én se látom értelmét egy rántott húst.
6/19 A kérdező kommentje:
2023. márc. 19. 16:57
7/19 anonim válasza:
Tejben szoktam áztatni. Lehet fokhagymát és borsot is a tejbe tenni.
8/19 anonim válasza:
néha beszórom kicsit valamilyen fűszersóval, ma épp brassói és serpenyős sültkrumpi keveréket kapott, nem lett rossz
9/19 A kérdező kommentje:
És aki tett már kukorica pelyhet vagy csipszet a zsemlemorzsába, az milyen lett? Nem volt túl olajos?
2023. márc. 19. 17:21
10/19 anonim válasza:
az azért veszélyes mert könnyen odaéghet és elrontja az egész bundát. én megnéztem pár KFC panírt utánzó receptet régebben, de a végeredménnyel senki sem volt megelégedve az eredetihez képest ezen a vonalon
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!